Het is herfst. De bladeren worden oranje en rood en vallen van de boom. Het is een mooi gezicht, maar er kleven ook nadelen aan. De gevallen bladeren komen overal terecht. Ze vallen op de grond en misschien ook wel in je tuin. Je ziet de bladeren in jouw tuin liggen en denkt: ‘Dit moet opgeruimd worden’. Maar denk je ook wel eens aan de gevallen bladeren die niet op de grond vallen? Zo kunnen ze bijvoorbeeld op je dak en zelfs in je dakgoot belanden. En als ze eenmaal in de dakgoot zitten komen ze er lastig uit.

Groot belang

Bladeren in je dakgoot kunnen problemen veroorzaken. Als je ze in de dakgoot laat liggen loop je kans op verstopping en in het ergste geval lekkage, omdat bijvoorbeeld regenwater niet wegstroomt. En hier zit je zeker niet op te wachten in de winterperiode. Daarom is het van belang dat je jouw dakgoot laat reinigen.

Vorst

Nederland heeft op dit moment nog geen strenge vorstperiodes gehad. Dit betekent dat je het beste nu jouw dakgoot kan legen. Als het gaat vriezen, gaan alle bladeren vast zitten in je dakgoot en krijg je het er niet uit.

Een schone dakgoot

Schoonmaakbedrijf Krul is naast onder andere glasbewassing, interieurverzorging en zonnepaneelreiniging ook gespecialiseerd in het reinigen van dakgoten. De vakmannen van Krul halen alle bladeren uit je dakgoot en zorgen ervoor dat je zorgeloos de winter doorkomt.

Voor meer informatie over dakgoot reiniging of het maken van een afspraak kan je contact met ons opnemen door te bellen naar: 0529-785342